diumenge, 23 d’octubre del 2011

1 any de la presentació dels Campaners d'Alaquàs.

Avui, 23 d'octubre, fa un any de la data, sens dubte més important per als Campaners d'Alaquàs.
Fa un any, a les sis de la vesprada, els Campaners d'Alaquàs, per iniciativa de l'ajuntament, especialment de l'Alcaldessa, Elvira García, a les quals li hem de donar les gràcies, ens vam presentar públicament al nostre poble.
A aquest acte va assistir la nostra Alcaldessa, alguns regidors, els membres de la colla, habitants del poble, i una visita molt especial, la dels Campaners de la Catedral de València i els de l'Alqueria de la Comtessa.
Aquest acte ens presentava ja com agrupació del poble, i per a nosaltres fou molt emotiu.
En la presentació, hi van participar com a ponents tres membres dels Campaners d'Alaquàs i l'Alcaldessa, aquesta última va llegir en el seu discurs un escrit fet per ella feia temps, sobre el seu poble, Alaquàs, al principi del qual va escriure un fragment de les campanes, una descripció sonora d'elles i els seus tocs.
Es va veure un audiovisual amb imatges nostres, es va contar breument la història de la colla, i per últim, es va fer una explicació de les campanes del poble d'Alaquàs.
Ja a continuació, a les 20:00 de la vesprada els Campaners d'Alaquàs junt a les altres dos colles de campaners, vam anar al campanar de l'església de la Mare de Déu de l'Olivar, per fer un concert de campanes dins del Cicle de Concerts de Tardor, organitzat anualment per l'Ajuntament.
Volem donar les gràcies a l'Ajuntament d'Alaquàs, especialment a l'Alcaldessa, als treballadors del Castell d'Alaquàs, als Campaners de la Catedral i de l'Alqueria, als companys dels Campaners d'Alaquàs, i al públic assistent, perquè sense ells no haguera sigut possible una vesprada tant especial, en la qual el nostre somni va passar a ser una realitat.

diumenge, 16 d’octubre del 2011

17ª Trobada de campaners, el dia 22 d'octubre, al Col.legi del Patriarca de València.

Fa un temps els Campaners d'Alaquàs vam rebre un correu electrònic dels Campaners de la Catedral de València, invitant-nos per al dia 22 d'octubre, a la 17ª Trobada de campaners, al Col.legi del Patriarca de València.
Els Campaners d'Alaquàs hi asistirem, junt a altres colles de campaners tant Valencianes, com de fora de les nostres terres. Ací vos deixem amb la invitació.


Benvolguts campaners:
Els Campaners de la Catedral de València us conviden a la 17ª Trobada de Campaners de la Comunitat Valenciana a la ciutat de València, al Col·legi del Corpus Christi (Església del Patriarca).
En 2011 es celebra el 40 aniversari dels Campaners del Patriarca, origen i nucli primer del Gremi de Campaners Valencians i posteriorment dels Campaners de la Catedral de València, i amb aquest motiu proposem la celebració de l'encontre anual el 22 d'octubre, dissabte, a partir de les 10 hores del matí.
Com és habitual cada colla mostrarà la seua activitat, novetats, projectes i inquietuds, podent exposar un vídeo o presentació de duració màxima de 5 minuts.
El programa aproximat serà com es detalla a continuació:
  • 9.30 h. Recepció dels campaners al Col·legi
  • 10.00 h. Presentació de la trobada i del 40 Aniversari dels tocs al Patriarca, per part dels Campaners de la Catedral de València,
  • 10.30 h. Exposició de l'activitat recent de les colles participants
  • 12.00 h. Visita al campanar i mostra de tocs per part de les colles participants
  • 13.30 h. Dinar de germanor
Us preguem que ho comuniqueu als membres de la vostra colla i comenceu a confirmar la vostra assistència. Podeu contactar amb nosaltres a la nostra adreça electrònica: campaners@hotmail.com.
Salutacions,
Campaners de la Catedral de València